Kom meedoen!

Wordt vriend van Fanfare St.Cecilia

Na een periode van allerlei beperkingen is St. Cecilia Milheeze het programma weer aan volplannen. Na een rustige periode van repeteren en geen enkele optredens en evenementen, wordt er weer volop vooruit geblikt naar de toekomst. Tot eind 2021 zijn er weer een aantal concerten gepland en ook in 2022 hebben we al het één en ander op het programma staan.

We zien de toekomst zonnig tegemoet, wat ook niet anders kan met zo'n nazomer en zicht op nog verdere versoepelingen van de maatregelen. We hebben een extra repetitiedag voor de fanfare en -weekend voor de slagwerkgroep op de agenda, om ons voor te bereiden op geplande concerten. Op die manier willen we kwaliteit en samenspel van voor corona weer versneld terug en op peil krijgen, zodat we het publiek weer ouderwets kunnen laten genieten van onze muziek en fantastische vereniging.

Uiteraard is dit ook bedoeld als voorbereiding. Voor de slagwerkgroep als voorbereiding op het WMC (Wereld Muziek Concours) te Kerkrade, waaraan op 8 juli 2022 wordt deelgenomen. Maar ook voor de fanfare ter voorbereiding op een aantal concerten. Want zij hebben nog langer dan de slagwerkgroep niet kunnen repeteren. We weten allemaal dat we verloren tijd niet kunnen inhalen, maar er is niets leukers dan samen muziek maken en we hebben elkaar het afgelopen anderhalf jaar al vaak genoeg moeten missen.

Eén van de kernwaarden van onze vereniging is muziek maken en een andere belangrijke is samenzijn. Tijdens een repetitiedag en/of weekend kunnen we die twee kernwaarden mooi combineren.

Sponsoren