Kom meedoen!

Wordt vriend van Fanfare St.Cecilia

Van 4 tot 25 oktober kan er weer gestemd worden op St. Cecilia Milheeze tijdens de Rabo Clubsupport. Ook dit jaar doet St. Cecilia Milheeze weer mee aan Rabo Clubsupport en met de opbrengst wordt het Muziek op School project gesteund, waarmee elk kind in Milheeze de kans krijgt om muziek te maken.

Samen met Kindcentrum De Kastanjelaar in Milheeze en Kunstlokaal in Gemert, zorgt St. Cecilia Milheeze dat elk kind kennis kan maken met muziek. Zonder enige drempel wordt onder schooltijd van groep 1 t/m 8 muziekles verzorgd door professionele docenten via Kunstlokaal. Milheeze heeft het geluk dat de docenten, Carola Heesmans en Harrie van Otterdijk, ook deel uitmaken van onze vereniging. Zo is Carola saxofoniste bij de fanfare en dirigente bij 4FUN. En Harrie is al ruim 20 jaar dirigent van de slagwerkgroep.

Om ervoor te zorgen dat we professionele docenten kunnen inzetten en beschikken over een ruime instrumentenpool, welke geschikt zijn voor kinderen, is veel geld nodig. Naast de bijdragen van De Kastanjelaar, Kunstlokaal en St. Cecilia Milheeze is extra middelen van harte welkom. Dat is ook één van de redenen dat St. Cecilia Milheeze zich heeft ingeschreven voor de Rabo Clubsupport. De financiële steun die we krijgen via deze actie, en dus via uw stem, komen dus direct ten goede aan de kinderen in Milheeze.

We rekenen dan ook op uw steun/stem!

Sponsoren